Acasa
 
rentalcars.com acasa Ajutor Despre rentalcars.com Contacteaza rentalcars.com Alatura-te partenerilor nostri

Inchirieri auto Baia Mare

 

Inchirieri auto Baia Mare

Puteti acum sa inchiriati masini online in Baia Mare cu Traveljigsaw, fara taxe de modificare sau anulare a rezervarii. Alegeti masina pe care o doriti dintr-o gama larga de vehicule de top. Veti gasi cele mai bune oferte de preturi atat pentru masinile din clasa luxury cat si pentru cele din clasa economic. Pentru familii sau grupuri sunt disponibile masini cu 7-9 locuri. Inchiriati acum online masina dorita si primiti o reducere de pana la 10%. pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul nostru de telefon gratuit.

"Cele mai bune oferte de rent a car in Baia Mare numai cu Traveljigsaw"

Locatii rent a car Baia Mare

Traveljigsaw va ajuta sa gasiti masini de inchiriat in Baia Mare la cele mai bune preturi, principala locatie fiind Aeroportul Baia Mare. Avem cea mai buna disponibilitate pentru dumneavoastra, cele mai bune preturi si cele mai bune servicii. Completati formularul din dreapta cu informatiile necesare si veti gasi cele mai bune oferte de rent a car Baia Mare de pe piata. In cazul in care gasiti o oferta comparabila cu a noastra, la un pret mai bun, vom face tot posibilul sa o batem.

Cerinte inchirieri auto Baia Mare

Varsta minima a soferului trebuie sa fie de 21 de ani, daca aveti intre 23 si 25 de ani, este posibil sa vi se solicite o taxa suplimentara.
Acte necesare:
•    Credit Card – Pentru a face rezervarea si a prelua masina in Baia Mare, trebuie sa aveti un card de credit valabil.
•    Permisul de conducere
•    Pasaport
•    Voucher de inchiriere – Dupa ce ati facut rezervarea, veti primi un voucher prin email. Trebuie sa-l verificati, sa-l tipariti si sa-l luati cu dumneavoastra.

Informatii Baia Mare

Situat la poalele Carpatilor Orientali, Baia Mare este cel mai important oras din nord-vestul Romaniei. Pentru cei care calatoresc in Baia Mare, indiferent daca o fac cu avionul sau trenul, recomandam urmatoarele obiective turistice: Catedrala Adormirea Maicii Domnului, Turnul Stefan si Catedrala cu acelasi nume, Teatrul Dramatic, Hanul Vulturul Negru, Biserica Chechis si Muzeul Satului, Casa Iancu de Hunedoara, Muzeul de Arheologie, Casa Elisabeta, etc.

Inchirieri auto Baia Mare

Acasa
Copyright © 2014 rentalcars.com, marcă înregistrată a Traveljigsaw Ltd. Toate drepturile rezervate.